'Ceset değiliz'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi Şûrası’nda da özetle şunları söyledi:

Ceset değiliz
“Türkiye, sınırları içinde ve dışında yaşanan gelişmeler sebebiyle tarihinin en kritik mücadelelerinden birini veriyor. Sınırlarımızdan ekonomimize, huzurumuzdan refahımıza kadar her alanda yoğun saldırı altındayız.
SERZENİŞTE BULUNANLARIN NİYETİ
Türkiye’nin yakın tarihte gördüğü en büyük ihanet olan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ‘Çalışma arkadaşlarımızın hepsi hapiste’ diye bu tür serzenişlerde bulunanların niyetleri de gayet açıktır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet… Biz bunun etrafında bütünleştik. Biz 80 milyonu sevdik, seviyoruz. Çünkü biz yürüyen cesetler değiliz. Bu 80 milyonun öyle paçavraları yok, tek bayrağı var. Bayrağımızın üstünde bir bayrak tanımıyoruz, eş bir bayrak tanımıyoruz. Bizler işte bayrağımızın karşısına dikilenlerin karşısında olmak için bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ‘evet’ demek için bu yola çıktık.” 

Yorum Gönder

0 Yorumlar