KHA ÖDÜLLERİ 100.YIL ANISINA KHA 10.ÖZEL OSCARLARI İLE TÜRKİYE GÜNDEMİNE DAMGASINI VURACAK

Kaya Haber Ajansı’nın Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak düzenleyeceği 10. KHA ödüllerini, her yıl olduğu gibi  okurların belirleyeceğini  açıkladı.

 Bu ödüller, Türkiye’nin en prestijli ve saygın ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. 

Yönetim kurulu başkanı Zakir Kaya, daha önce İzmir’de 7 ödül töreni, 8.'si Azerbaycan’da ve 9.'su İstanbul’da gerçekleştirilen ödül törenlerinin ardından 10. ödül törenlerini de Cumhuriyet’in 100. yılı anısına düzenleme kararı aldıklarını açıkladı. Bu yıl da okurlar, bilim ,kültür sanat, spor, müzik, politika, iş dünyası gibi birçok kategoride yılın en iyilerini belirleyecekler. eski-harman@hotmail.com adresine başarılı buldukları kişi ve kuruluşları önerebilecekler. Seçilmişlere ödüller verilecek ve rüya gibi bir gece planlanıyor.

KHA ödülleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin gündemini belirleyecek. Özellikle Cumhuriyet’in 100. yılında düzenlenmesi, bu ödüllere ayrı bir anlam katıyor. Okurların oylarıyla belirlenen bu ödüller, Türk halkının takdirini kazanan kişi ve kuruluşlara veriliyor. Bu nedenle bu ödüller, sadece bir başarı değil aynı zamanda bir onur nişanesi olarak KHA OSCARLARI olarak görülüyor.

 KHA ödülleri hakkında bilgi vermeye çalıştım. Umarım  siz de bu ödüllere katkıda bulunmak isterseniz, eski-harman@hotmail.com adresine başarılı bulduğunuz kişi ve kuruluşları önerirsiniz. Ayrıca bu yazıyı sosyal medyada paylaşarak daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Böylece KHA Ödülleri daha da büyük bir ilgi görecektir.

Zakir Kaya Biz  gerçek ve tutarlı hizmetler veriyoruz. Gücümüzü parlak isimlerden almıyoruz, gücümüz okurlarımızdan geliyor. Okurlarımızın bize duyduğu güven ve ilgi, bizi her zaman motive ediyor ve geliştiriyor. Halkın dinamiklerini kahramanlarını belirliyor bizde ödüllerle onure ediyoruz  Sizlere teşekkür ederim dedi.


basına yansıyan geçmiş  ödül törenlerinden kısa görüntüler

H.İ.KAYA /İZMİR/KHA.

Yorum Gönder

0 Yorumlar