Kaya Haber Ajansı Tarih Yazmaya Devam Ediyor: Yılın En İyi’leri Ödüllendirilecek…






Kaya Haber Ajansı (KHA) Ege’de Türkiye’ nin alanlarında en iyilerini 6. kez belirledi.
Bu yıl kuruluşunun 10. Yılını kutlayan Kaya Haber Ajansı, gelenekselleşen KHA Oscarları ödül töreninde, okurlarının önerilerini dikkate alarak belirlediği yılın enlerini ödüllendirecek.
Kaya Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Zakir Kaya, “Bu ödüllendirme başarıya ulaşanlar için bir teşvik niteliği de taşıyor. Okurlarımızın önerileri sonucunda seçilen kişi ve kuruluşların başarılarına katkı olmasını amaçlıyoruz. Bu yıl 6. defa gerçekleşecek olan ve artık gelenekselleşmiş olan ödül törenini gerçekleştiriyor olmaktan dolayı gururluyuz.” şeklinde konuştu.

26 Kategoride Ödüllendirme Yapılacak
   
Kaya net Grubu’na bünyesinde yer alan Kaya Haber Ajansı tarafından gerçekleştirilen KHA “Yılın En’leri” Ödül Töreni’nde; sanattan kültüre, medyadan sosyal başarılara, edebiyattan müziğe toplam 25 kategoride kişi ve kuruluşlara ödül verilecek. 10 Kasım 2019’ da İzmir’de gerçekleşecek olan törene günler kala, KHA Oscarları’nın kulislerde sıklıkla konuşuluyor olmasına ve gördüğü yoğun ilgiye bakılacak olursa, her yıl olduğu gibi bu yıl da törenin geniş yankı uyandırması sürpriz olmayacak.
Ödül Töreni, TV  35 canlı yayını ve Kaya Haber Ajansı bünyesindeki 8 TV kanalında yayımlanacak. Öte yandan pek çok basın kuruluşunun katılacağı KHA Oscarları töreni müzik ziyafeti, şiir dinletisi, illüzyon gösterisi ile de renklenecek.  Unutulmayacak gece, İzmir Bornova’da bulunan Coordinat Suits Otel tören salonunda 10 Kasım 2019 saat 18:30’da gerçekleşecek

KHA/İzmir 
Halil İbrahim Kaya

Ödül Töreni’nin Programı:



İşte Yılın En’leri Seçilenlerin Listesi:

1)


2)


3)


4)


5)


6)

7)

8)


9)


10)


11)


12)


13)


14)


15)


16)


17)


18)


19)


20)


21)





22)


23)


24)


25)


Yorum Gönder

3 Yorumlar

lütfen rencide edici hakaret içeren yorumlar yazmayın bunlar yayınlanmıyacaktır hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir