FİLİZ ÖZKOL :Yıldız falınız

KOÇ:
Ay'ın konumu gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve kişisel davranışları tercih edeceksiniz.

BOĞA:
Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz.

İKİZLER:
Ailenizle yapacağınız ortak çalışmalar, her zaman sizi mutlu etmeyebilir. Bu gün Ay, yuva eviniz etkiliyor. Enerjinizin dağılmasını istemiyorsanız, önce sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Özgürlük duyguları içinde hareket edeceksiniz.

YENGEÇ:
Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. Güven ihtiyacı içinde olmanız yüzünden, elinizde olan imkanlarınızı kullanmak zorundasınız.. Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize yansıtacak olumlu çalışmalar içindesiniz.

ASLAN:
Sabah saatlerinde kendinizi baskı altında hissedebilir ve bitirmeniz gereken işlerde yoğunlaşabilirsiniz. Yaşamsal enerjinizin güçlü olduğunu görmek size farklı bir duygu verecektir. Her zamanki gibi duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşmaya çalışın.
BAŞAK:
Transit Ay burcunuzda ilerliyor. Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız.
TERAZİ:
Maddi konularda girişimci yapınızı, uzun vadeli işlerle tatmin etmek istiyorsunuz. Şartlarınızı yeniden düzenlemek için gerekli görüşmeler yapacak ve isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Kazançlarınızla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek.

AKREP:
Bugün; Ay'ın konumu bilinçaltınızı etkiliyor ve olaylara kuşku ile bakmanıza neden oluyor. İçsel sıkıntılarınızın nedeni; bir çok farklı şeyleri aynı anda düşünmenizden kaynaklanıyor. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında yapmayı istiyorsunuz.

YAY:
Bugün, kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan çok konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz. Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Her an değişik sürpriz beklentileri içindesiniz.

OĞLAK:
Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalısınız.

KOVA:
Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Ay'ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor. Dostlarınızla bağlarınız güçleniyor.
BALIK:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar