İZMİR Çikolata Festivali, 31 Mart-2 Nisan tarihleri arasında

En tatlı festival başlıyor


İZMİR Çikolata Festivali, 31 Mart-2 Nisan tarihleri arasında İzmir'in Bayraklı ilçesindeki La Vie Nouvelle'de gerçekleştirilecek.

İzmir Coffee Festivali'nin organizatörleri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen festivalde çikolatanın geçmişten günümüze kadar olan değişimine tanıklık edilirken, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) milli takım şeflerinin eğitmenlik yaptığı çeşitli workshoplar düzenlenecek. 'İzmir gibi bir festival daha' sloganıyla hazırlanan festivalde pasta yapım atölyeleri, söyleşiler, imza günleri gibi etkinlikler yer alacak.

En tatlı festival başlıyor

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI
Festival sadece yetişkinlere değil küçük ziyaretçilerine de hitap edecek. Festival boyunca çocukların keyifli vakit geçirebilmesi için atölyeler, yüz boyama, dans gösterileri gibi etkinlikler hazırlandı. Etkinlikler sadece biletli misafirlere açık olacak. Biletler Biletix'ten alınabilecek.
Festivali düzenleyen Next Organizayon'un ortağı Şahin Aydoğan Türkiye'de ilk kez en geniş içeriğe sahip bir çikolata festivalinin gerçekleşeceğini belirterek, tüm İzmirlileri bu şölene davet ettiklerini söyledi. 
Festival üç gün boyunca 12.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar