FUNDA’NIN GÖKYÜZÜ GÜNLÜĞÜ


2 Şubat 2017 tarihi itibari ile Ay gün boyu Zodyak
 döngüsünü başlattığı Koç burcunun evinde olacak. Enerjik ve hareketli güne başlıyoruz. Yenilikçi bir bakış açısı ve girişken bir ruhla iş ve meşguliyetlerimizde verimli olmaya çalışacağız.
Ay koç burcunda duygusallıktan uzaklaştırır. Önceliğimizi kendimize veririz. Çevremize karşı sorumsuz ve duyarsız yaşımlar da sergilememiz mümkün olabilir. Öfkemizi de oldukça aktive eder tabiri caizse insanlarında öfkesini şişirmekle kalmaz belanın içine kendimizi atarız, her şeyin olabileceğini düşünerek kontrollü olmalı dürtüsel tepkiler vermemeye özen göstermeliyiz.
Günün gezegen hareketi Merkür-Jüpiter karesidir. Konsantrasyon eksikliği ve ayrıntılara odaklamakta güçlük çekeceğiniz birkaç gün geçirebilirisiniz. Geniş kapsamlı bir bakış açısı ile küçük ayrıntılara odaklanarak negatif enerjiyi olumlu yönde kullanmanız mümkün.
Çevrenizde ukala ve kibirli tiplerle sıkça rastlaşabilirsiniz. Dinlemeyi bilmeyen ve karşısındakinin görüşüne saygı duymayan kimseler tarafından canınız sıkabilir. Bu yaklaşımla karşı aşırı iyimserliğe kaçmadan esnek olmak yararınıza olabilir.
İş ve kariyer hayatınızda önemli gelişmeler ve haberler alabilirsiniz. Birkaç gün üstlerinizle münakaşa etmek, restleşmek gibi bir lükse kapılmayın zira zararlı çıkan taraf siz olursunuz.
Resmi kurumlarda ve finansal işlerinizde çekişmeli ve zorlayıcı durumlara olabilir. Yapacağınız işlemlerde detayları gözden kaçırmamaya çalışın.
Detayları abartma eğilimi vereceğinden satış elemanlarının işlerine yarayabilen bir görünümdür.
Hukuksal ve eğitim meselelerinizde belirsizlikler meydana gelebilir. İş yada özel amaçlı çıkacağınız seyahatlerinizde zorluklar ve sıkıntılarla da karşılaşabilirsiniz. Özellikle toplu taşımacılık, hava alanlarında, avm ve kalabalığın yoğun olduğu yerlerde dikkatli olmaya çalışın.
Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.


                                                      
Funda Gulgun Tamsu -KHA -

Yorum Gönder

0 Yorumlar