FUNDA’NIN GÖKYÜZÜ GÜNLÜĞÜ



    31 Ocak 2017 tarihi itibari ile Ay Balık burcunun evinde ilerlemesine devam edecek. Hassas ve şefkatli bir ruh halinde güne başlıyoruz. Kırılganlık, kandırılma, şüpheci davranışlar, objektif bakış açısından uzaklaşma eğiliminde olsak bile Önsezilerimiz ve hayal gücümüzden ilham alarak yaratıcılık gereken işlerimizde ve ilişkilerimizde önemli ölçüde ilerleme sağlayabiliriz.
Gökyüzü bugün önemli işlerimiz, görüşmelerimiz ve kararlarımızda duygularımızla değil mantığımızla hareket etmemizi işaret etmekte.
Günün ilk yarısı Ay-Şiron ile kavuşup Satürn’e kare açısını etkinleştirecek. Duygusal istikrarsızlığa neden olabilecek bir görünüm. İş ve kariyerinizdeki sorumluluklarınız ve beklentileriniz de duygusal olarak sizi tatmin etmeyen durumlar gelişebilir. Ve bu durumun çalışma yaşamınızdaki organize eksikliğinden kaynaklanmakta olduğunu ve yeni bir düzenleme gerektiğini fark edebilirsiniz.
Ayrıca geçmişte yaşadığınız hayal kırıklığı, üzüntü, yetersizlikleriniz ve ön yargılarınız açığa çıkabilir. Bu tür bilinçaltınızı meşgul eden negatif unsurları farklı açıdan analiz edebilir, iç gözlemde bulunabilirsiniz. Bu enerjinin yardımıyla geçmişten gelen yaraları şifalandırabilir, kendinize yeni bir başlangıç yapma fırsatı bulabilirsiniz.yildizname fali ile ilgili görsel sonucu

Akşam saatlerinde Ay balık burcunda son açısını Venüs kavuşumuyla gerçekleştirecek. Mesai bitimine denk gelen bu görünüm eviniz, aileniz yada özel ilişki içinde olduğunuz kişiyle birlikte zaman geçirmek için değerlendirebilirsiniz. Yada
Ay’ın boşlukta kalacağı 19.35–23.46 saatler arasında yarım kalan işleri tamamlamak, içinize yönelmek, dini. Manevi görevlerinizi yerine getirmek ve dinlenerek değerlendirebilirsiniz.
Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.

Funda Gulgun Tamsu KHA ESKİŞEHİR

Yorum Gönder

0 Yorumlar