Filiz ÖZKOL : Yıldız falınız..



KOÇ:

Kişisel egolarınızın güçlü olması, çalışma şartlarında gelişen olaylara karşı sizi zor durumda bırakabilir. Kafanıza koyduğunuz iş konusunda, sonucuyla ilgili belirsizliklere düşmekten çekiniyorsunuz. Yaşantınızda gelişen olayların sorumlulukları konusunda kendinizi fazla üzmeyin.

BOĞA:

İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Başlatacağımız çalışmalarda kendinizi ispat etme çabaları içinde olabilirsiniz. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz.
İKİZLER:

Duygusal aşırılıkların zararlı olduğunu bildiğiniz için, temkinli ve sakin hareket etmek istediğiniz bir gün. Güveneceğiniz kişileri iyi seçmeli, yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız.
YENGEÇ:

Çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır.
ASLAN:

Maddi sorunlarınızı yeniden gözden geçirdikten sonra, asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyor ve ayrıca ruhsal dengeniz için, olaylara mantıklı bir yorum getirmek istiyorsunuz.
BAŞAK:

Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Birlikte ortak girişimciliğinizin iyi bir yapılanma getirebilir. Yalnız olan Başaklar için her an yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.
TERAZİ:

Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Bugün, çabuk değişim gösterecek ve onunda size ayak uydurmasını bekleyeceksiniz.
AKREP:

Duygusal yapınızı etkileyecek bir hareketlenme söz konusu. Bugün akıllı ve işini bilen kişilere ihtiyacınız olacak. Bugün, dengelerinizi korumak adına, alışık olduğunuzdan daha fazla bir gayret içinde olabilirsiniz, Hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız.
YAY:

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırma açısından, onlara yardım etme gereği duyacaksınız. Kişisel ilişkilerinizde yapmanız gereken tek şey, kendinizi geriye çekmek olmalıdır. Sağlam temeller üzerinde gelişmiş duygular, mutlu olmanızı sağlıyor.
OĞLAK:

Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Sosyal yaşantınızda kararlı ve istikrarlı bir tablo çiziyor olmanız, doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor.

KOVA:

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Sizin olaylara daha maddeci yaklaşmanız, onların kafasında farklı bir oluşum yaratabilir.
BALIK:

Bugün, bilinçaltınızda gelişen olaylara esneklik getireceksiniz. Ruhsal gelişiminiz için, duygusal konulara gereksiniminiz var. Akıllı kişilerle yapacağınız fikir alışverişinden karlı çıkacağınız için, sezgileriniz sizi yeniden şekillendirecektir.
                                                               ...Filiz ÖZKOL...-KHA.

Yorum Gönder

0 Yorumlar